Obținem compensații financiare pentru pasagerii traficului aerian

Union Claim România este partener oficial al UnionRight, companie ce face parte din grupul de firme UnionTax, care se ocupă încă din anul 2011 cu recuperarea impozitului și alocațiilor pentru copii din Germania, Austria și Olanda.

Având experiență mare în domeniul recuperării impozitelor și alocațiilor pentru copii, compania elvețiană s-a extins și activează și în domeniul recuperării compensațiilor pentru întârzieri de avioane cu birouri deschise în Germania, Austria, Elveția, Italia, Franța, Spania, Turcia și România.

UnionRight are cei mai buni avocați care pot să te reprezinte cu succes în cazul unui refuz de către compania aeriană la compensație în urma întârzierii sau anulării zborului.

 

Mai mult, UnionRight a alocat o sumă importantă de bani pentru plata despăgubirilor din buget propriu, astfel că în anumite cazuri poți beneficia de plata despăgubirii în 24 de ore sau 30 de zile în funcție de destinația zborului tău. 

Sediul nostru este în Târgu Mureș, str. Predeal nr. 10, unde ne poți vizita oricând, de Luni până Vineri între orele 09:00 și 17:00.

Dar, dacă nu ești foarte aproape de noi, nu este o problemă, poți să accesezi pagina noastră web https://unionclaim.ro unde poți comunica cu noi direct prin chat sau poți folosi orice altă metodă de contact.

Tot pe site poți să și aplici în maxim 3 minute pentru compensația finanaciară la care ești îndreptățit.

Testimoniale

Cea mai simplă metodă de a te apăra în fața compamiilor aeriene este să apelezi la profesioniștii din echipa Union Claim. Recomand cu multă încredere și căldură pe oricine din echipa lor.
Alina Manescu
Eram pe aeroport în Viena să vin acasă în vacanța de vară, când am aflat că mi s-a anulat zobrul. M-am enervat la culme și m-am apucat imediat să caut soluții online. I-am găsit pe cei de la Union Claim care m-au îndrumat ce să fac si au obținut pentru mine despagubiri în valoare de 250 Euro. Mulțumesc că m-ați scos din încurcătură!
Marius Zaharia